top of page

Min arbetsmetodik

En session !!

Jag strävar alltid efter att en enda session skall räcka, min ambition är att vi lyckas så bra redan första gången att du inte behöver träffa mig en andra gång. Därför tar en session normalt ca 2:30 timmar så att vi hinner jobba igenom alla aspekter från olika "attackvinklar". Ibland drar vi över tiden då jag alltid vill avsluta en session i ett skede där du har kommit över ev obehag och istället känner dig glad och harmonisk och positiv (oavsett problembild).

Men, resultatet beror givetvis även på dig själv, om du har lätt att skratta och fantisera, om du kan känna ev obehag i kroppen bara genom att tänka på det, om du kan slappna av i kroppen, ditt ev kontrollbehov, etc.

För ca 90% av mina klienter så räcker det faktiskt med en session (oavsett problembild). Övriga kan känna behov av ytterligare en eller två sessioner (fler behövs inte). Om du väljer att komma en andra gång så får du läxa av mig till dess att vi ses igen (att göra EFT och lyssna på en hypnosfil). 

Jag föredrar om du kontaktar mig via mail, då kan jag svara när jag får tid under dagen.

Men visst kan du höra av dig på tfn om du föredrar det.

Jag behöver veta i stort vad ditt problem handlar om, dvs

Vad vill du förändra i ditt liv?

Jag mailar dig sedan ett antal frågor som jag vill att du besvarar i god tid innan vi ses. Frågorna syftar dels till att jag har all behövlig information innan vi ses, på så sätt vinner vi viktig sessionstid när vi träffas istället för att jag skall intervjua ut detta ur dig då, dels sätter frågorna igång processen hos dig, du kommer mer i detalj börja fundera på hur, vad, varför, när, vem, etc. 

Bara en sådan fråga, hur ofta funderar vi på om hur vi vill att våra liv ser ut om 1 år? Om 5 år?

Du berättar bara så mkt du vill men givetvis ökar prognosen för ett lyckat resultat ju mer jag känner till. Jag har full tystnadsplikt (som endast kan brytas på åklagarbeslut). Jag har full ansvarsförsäkring och tar emot nya klienter från 12 år och uppåt.

En session hos mig går vanligtvis till så här:

  • Jag inleder med att beskriva om hur hjärnans mekanik fungerar, att tankar & känslor = kemi och elektricitet och hur detta hänger ihop relaterat till ditt problem och varför det kan gå så snabbt att hjälpa dig. Om vad du kan förvänta dig och om vad jag behöver för hjälp av dig.
  • Därefter gör vi EFT mellan 20-60 minuter för att rensa rent i dina energier i kroppen (som alltid är störda efter en längre tids problembild). Du kommer sannolikt direkt uppleva en förbättrad känsla kring ditt problem. Du knackar på dig själv samtidigt som jag guidar dig om hur man gör. När du går från mig kommer du ha kännedom att göra EFT själv hemma, vilket jag alltid rekommenderar alla mina klienter.
  • Därefter går vi över till olika NLP tekniker för att ytterligare reducera negativa känslor men framför allt för att nu börja fylla dig med positiva känslor och scenarios, i den riktning som du vill förändras.
  • Avslutningsvis övergår vi till djuphypnos där du får en hypereffektiv boost av positiva känslor och scenarios.

Du betalar inte när vi ses utan jag skickar dig en faktura några dagar senare då jag ändå kollar av läget med dig.

Hypnos är berättigat till friskvårdsavdrag när det är i syfte att nå avslappning och minska stress/mental träning/coachning eller vid rökavvänjning.

Jag har mottagningen på Odenplans Intregrerade Hälsoklinik på Upplandsgatan 38 i Stockholm, men kan med framförhållning även ta mig till dig (om det kniper).

bottom of page