top of page

Jojo-bantare ?

Hypnos, NLP och EFT kan hjälpa dig!

För vissa är det hart när omöjligt att gå ner i vikt - och stanna där!

För somliga är vikt-problematiken medicinskt relaterad till ämnesomsättningen, men för den stora massan jojo-bantare handlar det bara om bristande självdisciplin, slarv och oförmåga att bryta olämpliga matvanor. Man försöker och försöker och kanske lyckas man ett tag bara för att inom kort vara tillbaka i sitt gamla beteende-mönster.

Hela mitt liv har jag tröstätit. Särskilt på kvällarna har jag känt som det har funnits ett svart hål som måste fyllas. Samtidigt som jag ätit har jag känt skam o även självförakt. Har försökt o försökt lösa det själv, men när det inte gick tog jag till sist mod till mig o kontaktade Ulf.

Nu har det gått en månad efter sessionen och jag kan överhuvud inte känna av det där tvångsätandet mer. Jag äter när jag är hungrig och allt ätande har tappat sin laddning. Superskönt. Går ner i vikt utan att tänka på det. Tänk att det kunde vara så lätt!!

MEN dessutom fick jag en massa mervärde av hypnosen! Behöver inte längre ta antidepressiv medicin som jag gjort nu i 15 år. Lyckan finns inom mig som en stabil o lugn grund. Trodde aldrig det skulle vara möjligt. Lyssnar varje dag på hypnosbandet och gör en del EFT övningar. Gillar att Ulf fokuserar både att vi ska må bra men även på vikten av att visa empati. Har nog aldrig mött någon med vänligare ögon.

Så tack för att du vände mitt liv på en enda session Ulf. Nu när jag har fått verktygen jobbar jag vidare själv.

-- Marianne, nybliven pensionär

Med hypnos, NLP och EFT påverkar vi enkelt och effektivt ditt undermedvetna att bistå dig i kampen mot vikten:

  • Avprogrammering av omedvetna orsaker till att du dessvärre bibehåller din övervikt.
  • Målprogrammering till din önskade vikt.
  • Ger dig ett verktyg att hantera ett omedelbart sug efter mat.
  • Om-programmering av dina matvanor enligt ditt önskemål, exempelvis att omedvetet välja grönsaker och frukt före pommes frites och sega gubbar.

Därefter har du betydligt större inre resurser att verkligen kunna behålla din önskade vikt - för all framtid!

Eftersom allt kommer inifrån dig själv känns det också fullständigt naturligt! Förändringen kommer inifrån dig själv, från dina beslut, från ditt nya sätt att tänka.

bottom of page